לכבוד החורף מסעדת סילו בלה פארק ליד האגם בחולון, משיקה תפריט קינוחים תוצרת בית, כולל קינוחים טבעוניים וללא גלוטן.

בין הקינוחים החדשים:

סופלה שוקולד קלאסי - עם ליבת שוקולד נוזלית וקרם אונגלייז, קרמבל, טקסטורת מנגו, טראפלס וגלידת וניל.

בראוניז מאוהב בסילו. צילום: גל קולוג

בראוניז מאוהב - בראוניז רך ועמוס שוקולד עם קנל מוס שוקולד מריר מעל, גלידת וניל, קרמל מלוח, טראפלס שוקולד, בוטנים מסוכרים, עלי מייקרו בזיליקום, נוגטין שקדים ורוזמרין ורוטב וניל מעל.

חולות פיזה - פאי תפוחי נורמנדי, בצק נימוח, תפוחים אפויים בחמאה וסוכר, טוויל נוגטים ורוזמרין עם שקדים, קרם וניל, גלידת וניל, רוטב פירות יער, שטרוייזל פריך וקרם מנגו.

שוקלטה נגרו - שלוש שכבות של בצק קקאו דק ופריך עם מוס שוקולד מריר, קרם אונגלייז, קרמל, שברי בוטנים מסוכרים, כדור גלידת וניל ושברי פרלינה לוז.

מילפיי נואר בסילו. צילום: גל קולוג

ללא גלוטן - עוגת גבינה אקזוטית - עוגת גבינה אפויה מגבינה בייצור עצמי, על בצק פריך, מוס מסקרפונה עוטף, מעל סלט אננס ומלון עם דובדבני אמרנה איטלקיים, נגיעות מנגו, סורבה תות, מרנג, ורוטב וניל צרפתי ועלי מייקרו בזיליקום

טבעוני וללא גלוטן - אינסלטה די פרוטי - סלט פירות טרי, שני כדורי סורבה מנגו ותות, בוטנים מסוכרים, עלי מנטה, עלי מייקרו בזיל וטראפלס שוקולד.

מחירי הקינוחים: 45-47 שקל.

סילו. פארק פרס, מתחם לה פארק, חולון